Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Vicces Elsősegély Dobozzal – Vicces Ajándék Apának

Vicces Sétabot

Vicces Ajándék Apának

7620 Ft Bruttó

Megosztás

Vicces Sétabot – Dudás Sétabot – Dudás Kampósbot – Vicces Elsősegély Dobozzal – Vicces Ajándék Apának

Vicces Ajándék Apának

Ajándék Apának. A Vicces Sétabot egy vicces ajándék ötlet apáknak, akik szeretnek nevetni és egyedi tárgyakkal körül venni magukat. Egyesítve a humort és a funkcionalitást, ez a sétabot garantáltan mosolyt csal az arcára. A kampósbot anyaga magában foglalja a legjobb minőségű fát, fém részeket, üveget és műanyagot, így nem csak szórakoztató, de tartós és megbízható is. A kombináció egyedi megjelenést kölcsönöz ennek a vicces ajándéknak.

A sétabot részeként tartozik hozzá egy duda, pálinkás laposüveg és egy elsősegély doboz. Az elsősegély doboz tartalma pedig óvszert és  cigaretta hüvelyt, fecskendőt foglal magában, ami még humorosabbá teszi az ajándékot. Minden vicces dudás kampósbot egyedi mérettel rendelkezik, körülbelül 88cm, ez 2-3 centimétert eltérhet

Legyen szó születésnapról, névnapról, apák napjáról vagy bármilyen más alkalomról, a Vicces Sétabot minden örök fiatalt boldoggá tesz és egy emlékezetes ajándékkal gazdagítja az eseményeket.

Válaszd ezt az egyedülálló ajándékötletet, hogy kifejezhesd a humorodat és szeretetedet azok felé, akiknek igazán különleges ajándékra vágynak.

Tömeg 0,5 kg
Méretek 88 cm